[Súťaž] 

Zrodil sa merch, vlastne dva

 DÁTUM ZVEREJNENIA: 

 DÁTUM UKONČENIA: 

31.08.2020 23:59

Zrodila sa hviezda, vlastne dve. Ľud hlasoval, my počítali a konečne je známe, kto obšťastní študentov Fakulty architektúry a dizajnu novým dizajnom merchu. Po strastiplnej niekoľkomesačnej ceste za dosiahnutím merchovej renesancie sa blížime ku koncu.

Čestnými výhercami prisľúbenej nekonečnej slávy sa stávajú dve osoby.  Z dôvodu, že hlasovanie bolo celý čas pritesné a výsledky boli naozaj len otázkou načasovania, sme sa rozhodli vydať DVA MERCHE. Najskôr si predstavme víťazné návrhy.

Bellušove mesačné fázy
Richard Návojský
348 bodov
“Kombinácia Bellušovej fakulty s mesačnými fázami zobrazuje skutočný nočný život každého študenta fakulty! Nespite, rysujte!”
Emil
Lucia Suchá
341 bodov
“Emil nechce byť vznešený,
Emil chce byť freš.
Nie je vyspatý, ale šťastný, lebo ukončil
projekt – vráska ho neobišla. Nechce skončiť
ako pyžamo, chce byť decentný, ale zároveň
sa nebrať vážne. Jeho pohľad je veľavravný,
nepotreboval by označenie, ale má viacero
variantov a netrvá na žiadnom konkrétnom.”


Toto sú autori, ktorí postúpili do finálneho hlasovania, no bohužiaľ sa im ušli menej popredné miesta vo výsledkoch hlasovania:

SRDCOM K FA STU
Lenka Suláková
207 bodov
“Lebo jeden návrh nikdy nestačí_kolekcia sto ľudí – sto chutí. PS: V čiernej (bielej) všetko sekne každému.”
SRDCOM K FA STU
Lenka Suláková
173 bodov
“Lebo jeden návrh nikdy nestačí_kolekcia sto ľudí – sto chutí. PS: V čiernej (bielej) všetko sekne každému.”
GRID 02
Juraj Kotoč
134 bodov
“Grafika vychádzajúca zo štvorcov vkladaných do rastra, odkazujúca na samotný QR kód webu fakulty.”

V neposlednom rade si vám dovoľujeme predstaviť všetky zvyšné návrhy, ktorým sa nepodarilo prebojovať do finálneho hlasovania:


Že ako je možné mať dva merche? Jednoducho. Ty si na preorderi do nejakého dátumu klikneš, ktorý merch by si si chcel kúpiť. Po naplnení nami určeného počtu objednávok, pošleme merch do výroby a následne ti ho odovzdáme. Takže si môžeš kúpiť kľudne aj oba návrhy, ak bude o ne dostatočný záujem.

Teraz ostáva merch už len vydať a obliecť. Žiaľ nastala škaredá doba, nevídame sa už na našej krásnej fakulte, ale iba na obrazovkách počítačov. Pokračovanie merchu je momentálne nanešťastie vo hviezdach a dúfame, že čo najskôr sa nám podarí merch fyzicky vydať a zoči voči si ho odovzdať v našom foyer. Napätí ako gumička do teplákov budeme čakať na to, ako sa situácia vyvinie, zatiaľ sa spoločnými silami posnažme túto situáciu nezhoršiť.