[Súťaž] 

Nový dresscode fakulty?

 DÁTUM ZVEREJNENIA: 

 DÁTUM UKONČENIA: 

Naša škola je dosť fajn. Máme tu pekné svetielka, veľa záchodov a študentský parlament. Architektúra a urbanizmus s dizajnom sú odbory pre tých najšikovnejších mladých ľudí. Povráva sa, že naši študenti po nociach nespia. Že majú kruhy pod očami. Samozrejme, že im nejde zaspať, lebo stále dumajú nad tým, že naša fakulta nedisponuje merchom.

Čo je merch? Kus oblečenia alebo podobného predmetu, na ktorom je vycapené logo alebo názov niečoho, čo mám strašne rád. To niečo je napríklad one direction, parížsky šalát alebo hocičo, čo chcem, aby mi ľudia čítali z chrbta. Školský merch majú všetky elitné školy a pre nás je to jediná vec, ktorá nás delí od toho, aby sme patrili do kategórie vznešených fakúlt.

Ako ten merch vyzerá? Je to vôbec reálna myšlienka? Chceme investovať do propagácie fakulty pomocou nášho umeleckého cítenia? Bude gumička v páse dostatočne elastická? Stojí výsledok za mesiace trápenia sa nad cenovými ponukami? Bude mať naša fakulta merch?


Tak sme dali hlavy dokopy a s jasnou vidinou fejmu vás žiadame o pomoc. Merch fakulty architektúry musí byť tým najlepším, čo ľudstvo vyprodukovalo za posledné storočie. Dizajnéri a architekti milénia, spojme sily k vytvoreniu dizajnu, ktorý z nášho poprsia ohúri každého okoloidúceho, ktorý bude poznať každý Bratislavčan až do Košíc a ktorý pritiahne na prijímačky o tristo študentov viac.

My vieme, že túžiš po exkluzívnej odmene. Samozrejme, že dostaneš okúsiť vlastnú medicínu, balík merchu so svojou vlastnou potlačou máš istý. Poukážka do papiernictva ti poskytne dostatočné zdroje na prežitie ďalšieho semestra. K tomu všetkému ešte dostaneš hocijaký online kurz, ktorý ťa najviac priťahuje z portálu Doměstika a samozrejme – nekonečnú slávu. Ak ju chceš dosiahnuť, do 31.8.2020 máš šancu zahviezdiť svojím návrhom. My ostatní, menej šikovní, budeme odbornou porotou, rozhodujúcou o tom, aká potlač trička bude nakoniec najlepším módnym trendom tohto roku.

Svoj návrh pošleš vo formáte ai, eps, pdf, svg, jpg, cdr do formulára na konci tohto článku. Ak sú pre teba grafické programy problém, skús niečo načarbať a naskenovať. Všetko má samozrejme svoje pravidlá, keďže sa snažíme vytvoriť niečo, čo bude robiť reklamu našej fakulte v najväčšej možnej miere.

1. Tlačiť (dizajn) budeme na čierny a biely (rozumej organickej ľanovej farby) textil. To znamená, že vytvoríš dva inverzné návrhy.
2. Dizajn bude mať iba jednu farbu (napr. čiernu na biele pozadie a bielu na čierne)
3. Maximálny formát je 210×300 mm.
4. V texte môžeš, ale nemusíš obsiahnuť názov fakulty(v tom prípade musí byť obsiahnutý v menšej veľkosti hneď pod dizajnom). Na chrbte pod golierom bude logo študentského parlamentu aj našej fakulty, ale kľudne ich použi.
5. Ak text, tak po slovensky.

Využime svoj kreatívny potenciál v prospech fakultnej komunity. A majme sa radi.

[vfb id=’1′]